sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Vko 16

Kalastus

Laskujeni mukaan järjestyksessä 24:net perhomessut järjestettiin 24 – 25.4.2010 Ylöjärven jäähallin yhteydessä olevassa liikuntakeskuksessa. Tilaa oli ainakin rutkasti enemmän kuin Tesoman kahdessa jääkiekkokaukalossa. Tapani mukaan olin paikalla varsin hyvissä ajoin. Suuremman tilan takia ei messujen vierasmäärää pystynyt arvioimaan samanlaisella peukalotuntumalla kuin ennen. Meininki oli kylttiä myöten kansainvälisempi.

Kohtuullinen parannut oli peräti kahden ison heittoaltaan pystyttäminen. Tilaa jäi vielä messuosastoillekin altaiden reunamille. Näytteilleasettajia suurin piirtein saman verran kuin edellisinäkin vuosina. Jonkin verran hämmennystä käytäväkeskusteluissa herätti SporttiPekan osaston erilaisuus. Isojen kylttien alla oli kaksi naishenkilöä esittelemässä fileerausveitsiä yms. tavaraa. Luulin, että kyseessä oli viime hetken poisjäänti, mutta tuotteissa vaikutti olevat ko. yrityksen hintalappuja?

Iso plussa oli Tesomaa huomattavasti suuremmat parkkipaikat. Autoille oli tilaa eikä tarvinnut kävellä jostakin hevonkuusikosta asti.

Perhejuhlan ja Perhomessujen takia en päässyt kalalle tällä viikolla. Kausi on vasta nuori ja vielä ennättää. Ensiretki Merikavialle siirtyy johonkin vapun jälkeiseen tulevaisuuteen. Kesärenkailla on mukavampi ajella ja routakelit Puukosken tiellä vähän hellittävät.

Kuvia messuilta

Muut asiat

Taivaat alkavat, ainakin tällä erää, selvitä viikon verran lentoliikennettä piinanneista tuhkapilvistä. Tiedotusvälineissä julkaistut kuvat tuhkapilven läpi lentäneistä Hornetin moottoreista eivät näyttäneet mitenkään erityisen dramaattisilta, mutta kun kyseiset osat pyörivät kymmeniä tuhansia kierroksia minuutissa niin pienikin epätasapaino voi aiheuttaa vakavia seurauksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti