sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Vko 18

Kalastus

Viime viikon postaus jäi väliin ns. teknisten ongelmien takia. Urbaanin kalamiehen kauan palvellut uskollinen tietokone sanoi sopimuksensa irti ja blogaaminen jäi sittemmin vähemmälle. Nyt uusi kone on ”linjoilla” ja homma toimii taas jotenkin.

Tietotekniset ongelmat eivät toki estäneet kalastusta. Käväisin taas viime sunnuntaina Siurossa kokeilemassa onneani. Tapahtumat olivat keskikertaista luokkaa, mutta pelkkä ulkona olokin tällaiselle konttorirotalle on mukavaa vaihtelua. Testasin samalla Perhomessu ostostani. Hankkimani vapa antoi itsestään hiukan ristiriitaisen kuvan. Onnistuessaan rullausheitto meni miltei vastarannalle, mutta toisaalta homma meni helposti räpeltämiseksi. Ilmeisesti totutteluun tulee menemään jonkin verran aikaa. Potentiaalia pitkäheittoisuuteen tuntui olevan ja kalakin pysyi kiitettävästi kiinni.

Muut asiat

Tällä viikolla on taas Äitienpäivä eikä kalalle oikein ehdi. Kalakaverini Simon kanssa oli kevään ensimmäinen Merikarvian retki jo keskustelussa kevyesti esillä.

Viikon rockjuoru

Täkäläinen, kotimaan mittakaavassa erittäin tunnettu yhtye, on levyttänyt muutaman viikon kotikyläni seurojentalolla. Ymmärtääkseni kyseinen yhtye on tehnyt kulttuuriteon ja tallettanut jälkipolville ns. Soppeenmäen Kultakauden mestariteoksia. Työn alla ovat kaiketi olleet mm. teokset ”Maitokuski Twist”, ”Ranhcille Omalle” ja ”Aku Ankka Twist”. Aiemmin kyseisen aikakauden töistä on julkaistu ”Lehmänmaha Rock'n Roll” tosin hieman modifioidussa muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti