sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Vko 20

Kalastus

Taas on pari viikkoa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Paljon erilaisia erilaisia asioita on ehtinyt tapahtumaan. Helatorstaina ja tämän viikon sunnuntaina kalastusta Siurossa. Totesin pikaisella laskelmalla käyneeni jo yhdeksän kertaa voimalan varjoissa perhokättä verryttelemässä. Kalantulo on ollut hivenen viimevuotista parempaa.

Sunnuntaina vedenkorkeus alkoi olla jo normaalia kesäistä luokkaa. On aika taas pian testata miten #6-luokan välineillä pärjäilee. Normaalivedellä ei tarvitse käyttää erityisen painavia perukkeita ja heittämisestä niin muodoin puuttuu tuo kuulantyönnön lievä sivumaku.

Muut asiat

Olen käväissyt viime aikoina pariinkin kertaan eri elävän musiikin tilaisuuksissa. Pispalan YläVoiman vieressä järjestettiin vanhan kaverini Mikko Saarelan kunniaksi tribuutti-ilta otsikolla ”Osaa mieskin sanoittaa”. Rocktyyliin iltamat alkoivat sen verran myöhään, että en jaksanut jäädä katsomaan itse esityksiä, mutta jo pelkät soudnchekit olivat melkoista matkailua muistojen poluilla. Vähemmän iltauniset, paikalla urhoollisesti päivystäneet kaverini kertoivat tilaisuudessa leijuneen lämminhenkisen perhejuhlan hengen.

Mikko on ollut suomalaisessa rockissa monessa mukana. Eppujen perustajajäsen, ensimmäinen basisti ja alkuaikojen sanoittaja. Freud Marx Engels & Jungin basisti ja useiden tuttujen Freukkari-rallien sanoittaja. Niiden välillä Mikko Saarelan Siivet ja futurock bändi Organ.

Toinen rocktilaisuus oli perjantaina(21.5) Pakkahuoneella ameriiiikan Chicagosta kotoisin olevan Wilcon keikka. Bändiä on markkinoitu jonkinlaisena countryrock kombona, mutta musiikki edusti puhdasta americanaa. Tuli mieleen, että jos John Fogerty olisi syntynyt parisenkymmentä vuotta myöhemmin hänen musiikkinsa voi olla vähän tämän kaltaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti