maanantai 25. helmikuuta 2013

Vko 8 / 2013



Pieni tauko kalastuksessa on ohi ja uusi kausi on aluillaan. Näköpiirissä on ilmeinen tarve supistaa vierailtavia paikkoja. Olen laittanut Parkanon boikottiin koskapa paikan kalastettavuus on tasaisesti huonontunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Rantoja ei raivata, heittopaikat puskittuvat, kulkeminen on hankalaa kaatuilleitten puunrunkojen takia. Viimeinen niitti minun ja Viinikanjoen pitkälle suhteelle lyötiin kun kuulin, että ns. Leijona- puiston alue eli vanhan minigolfradan tienoo tulisi kalastuskieltoalueeksi.

Poltinkosken hehku on myös vuosien varrella hiipunut. Paikka ei ole enää hetkeen tarjonnut samanlaisia elämyksiä kuin joskus 10 -15 vuotta sitten. Ehkä vika on minussa, ehkä paikassa?

Uusi suosikkini on Vilppulankoski. Asuinpaikastani ei matkaa kerry yhtään enempää kuin Parkanoon ja kalastettavuus ja myös saalis ovat toista luokkaa.

Alkavalla kaudella on muutama ns. must- asia. Retki Merikarvialle, pari Kokemäenjoelle ja luonnollisesti vuosilupa Siuroon. Parasta Siurossa on hyvä saavutettavuus, hyvä web- sivusto, erityisesti saalispäiväkirjaosio, jolla Jukka- niminen puuhamies jaksaa ilahduttavasti kommentoida ja informoida.



Järjestävän seuran sivujen mukaan Perhomessut näköjään ovat mukavasti lähellä kotikuntani jäähallissa 13 – 14.4.2013.

Kevään tuloa odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti