sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Vko 37

Kalastus

Kalalle piti lähteä, mutta toisin kävi. Kello 5:30 sunnuntai aamuna tuli Tampereen seudulla vettä kuin esimerkiksi saavista kaataen. Tarkistin netin sadetutkasivuilta päivän mahdollisen kehityksen ja koko länsirannikolle ennakoitiin vähintään kohtalaisen sateista päivää. Sekä Nakkila että Merikarvia saisivat odottaa jotakin tulevaisuuden aurinkoisempaa päivää. Vastasidotut pienet karvasiipiset lohiperhot saisivat odottaa laatikossa vielä ensimmäistä tosipaikan testiään.

Kuvia kaiken karvaisista perhoista.

Muut asiat

IT

Nokialla tapahtuu tällä hetkellä asioita jatkuvana virtana. Johtajia menee ja toisia tulee. Uusia puhelimia julkaistaan pitkästä aikaa jatkuvana virtana. Uutuudet ovat vielä erilaisia Symbian versioita, mutta kommenttien perusteella uutta MeeGo- käyttöjärjestelmää käyttäviä malleja on luvassa oikeana vyörynä seuraavan kuuden kuukauden aikana.

MeeGohan syntyi kun Nokia ja Intel yhdistivät Linuxiin pohjautuvat mobiilikäyttöjärjestelmä projektinsa. Nokia Meamo ja Intelin Mobilin toimivat uutukaisen kantamuotoina. Valmistajien valinnanvaraa lisää, että MeeGo tukee niin ARM kuin x86 arkkitehtuurejakin.

Nokian muotoiluosastolla ollaan selkeästi Cupertinoon päin kallellaan. Merkittävä osa viime aikoina esitellyistä uusista laitteista ovat olleet yleisilmeeltään alumiinisia mustilla näppäimillä. Applen matkimisesta ei toki nykymaailman aikaan voi syyttää pelkästään Nokiaa. Huonomminkin toki voisi olla sillä ainakin Leonovon uudetkin laitteen näyttävän olevan suoraan vuodelta 2005.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti