sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Vko 46

Kalastus

Talvi on ilmeisesti saapunut jäädäkseen ja kalastelut on sitten tältä kaudelta kalasteltu. Oman pienimuotoisen sääpäiväkirjani mukaan lämpötila oli koko marraskuun lopun viime vuonna pitkällä plussan puolella. Se salli kauden jatkon omalta kohdaltani aina itsenäisyyspäivään asti.

Muut asiat

IT

Steve Jobs alkaa ilmeisesti kevyesti pehmetä. Hänestä alkaa, 55 vuoden kypsässä iässä, muotoutua äkeä vanha herra, jonka jo entuudestaan hivenen eksentriset luonteen piirteet alkavat korostua. Viimeisin outo tempaus oli hehkuttaa hyvä tovi ennakolta jotakin aivan ennen kuulumatonta tapahtuvaksi kuluvalla viikolla. Luvassa olisi Applen mukaan jotakin, jota tulisit aina muistamaan.

OK, on tuo aika paljon luvattu nykyaikana ja erilaiset spekulaation jylläsivätkin villinä blogosfäärissä ja vähän virallisemmassakin mediassa. Lopultahan sitten osoittautui, että tuo maailmaa mullistavaksi povattu tapahtuma oli The Beatlesin tuotannon saattamine saataville iTunes- musiikkikauppaan. Olen jossakin yhteydessä jo tainnut mainita, että minäkin olen ostanut parhaiksi arvioimani tuotokset jo ainakin kolmeen eri kertaan. Uskallan hiukan epäillä, että iTunes ei saa minun ropojani tässä tapauksessa. Voisimme ehkä keskustella asiasta uudelleen jos vaikkapa AC/DC tulisi saataville ko. palveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti